Szakterületeink

01
ERP rendszer-
fejlesztés

Smart Sensor System

A Teljes eszköz hatékonyság (OEE)

Egy jól működő fröccsöntő üzem teljes eszközhatékonysága 85% körül mozog, tervezett állásidőkkel számolva. Ezzel szemben egy átlagos magyar üzemé csak 60-70%. A Smart Sensor System segítségével növelheti üzeme hatékonyságát. A termelés hatékonyságának 10%-os növelésével olyan, mintha 10 gép helyett 11 dolgozna Önnek.

Dönteni tények alapján

Az anyagköltségek mellett az élőmunka, és/vagy a termelő berendezések kapcsán felmerülő kiadások képezik a termelés közvetlen költségeit. Ezek alakulásának ismerete minden vállalkozás tervezésének alapja. A termelési statisztikák, mérések pontos ismerete segít a kalkulációkban, árképzésben, tervezésben. 

Kiknek ajánljuk?

Olyan üzemekbe, ahol nagyon fontos az élőmunka és a gépi ráfordítások költségeinek ismerete és emellett a technológia adatokkal szeretnék a kalkulációkat pontosabbá tenni.
A gyártás során azonnali visszajelzésre van szükség a gyártott mennyiségekről, és a gyártmányok jellegéről (jó, selejt, javítható), és a minőséggel összefüggő adatokról

02
Festő expertek

Interim Mérnökség

Ipari Robotok programozása

A szolgáltatás egy offline programozási módszer, amely lehetővé teszi, hogy egy robotcella virtuális modelljével előkészítsük egy új termék bevezetését, vagy egy meglévő optimalizálását. Az offline robotprogramozásnak köszönhetően több idő áll rendelkezésre a gyártásra, pontosabb kalkulációkat végezhetünk akár már az árajánlatadás fázisában.

A szingularitások és az ütközések automatikusan előre megjelennek a rendszerben, így a lehetséges problémák az előtt megoldhatók, mielőtt a programokat átadnák a fizikai robotoknak.

 

Festő JIG-ek tervezése / gyártása / optimalizálása

A szolgáltatás egy szakmai együttműködés, ahol egy közösen meghatározott koncepció mentén tervezünk főként műanyag fröccsöntött termék tartó JIG-eket. Kis darabszám esetén az annak megfelelő költséghatékony technológiát alkalmazzuk.

Szoros együttműködés és igény esetén költség és megtérülés kalkulációkkal javaslatokat teszünk a hatékony JIG beruházások kiválasztására. (Big fish)

03
Cloud

Felhő szolgáltatás

Active Directory szolgáltatás

Windows domain controller, jogok.

Levelezés

Kérhető szokásos levelezőszerverrel.

Hálózat

Hálózati szolgáltatások mellett rendszeres biztonsági mentést is kínálunk.